Învăţătoare răpusă de boală la 42 de ani

0

Una din cele mai iubite învăţătoare din Botoşani a decedat, în noaptea de luni spre marţi, la doar 42 de ani. Anca-Ramona Petrea Mintici a început să se simtă foarte rău în seara de luni, astfel că soţul acesteia a apelat serviciul 112.

Femeia se plângea de dureri mari abdominale, iar în momentul în care cadrele medicale au ajuns la faţa locului starea ei a început să se agraveze şi mai mult. A fost solicitată şi intervenţia unui medic, femeia intrând la scurt timp în stop respirator. Aceasta a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Urgenţe, însă medicii nu au mai putut face nimic. “Pacienta a fost găsită în stare deosebit de gravă. Stop cardio-respirator, cu asistolie. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare şi transportată la Urgenţe, unde au fost continuate de colegii noştri. Din păcate, nu a răspuns manevrelor”, a spus medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cadrele medicale au declarat decesul femeii aproape de miezul nopţii. Aceasta era diagnosticată cu o boală gravă şi extrem de agresivă, iar starea ei de sănătate a devenit tot mai rea în ultimele luni. Aceasta s-a prezentat şi la spital, cu o zi înainte, pentru a fi testată pentru Covid, rezultatul fiind însă neconcludent.

Învăţătoarea Anca-Ramona Petrea Mintici preda la Şcoala Numărul 17 din Botoşani, lăsând în urmă un băieţel şi multă durere în inimile prietenilor şi celor care au cunoscut-o. “Atât de insignifiante sunt zbuciumările nostre lumesti! Doar iubirea de semeni ar trebui să ne acapareze fiecare minut al efemerității noastre. Drum lin printre ingeri, Ramona Petrea Mintici! Ne-ai zdrobit inimile, om frumos!”, a fost unul din mesajele postate pe pagina ei.

Dumnezeu să o ierte!

Deja ai votat!
se încarcă...