sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăLocalRepartizări de locuințe ANL la Dorohoi (video)

Repartizări de locuințe ANL la Dorohoi (video)

Zeci de beneficiari din Dorohoi au primit ieri locuinţe ANL. În prezența primarului Dorin Alexandrescu și a viceprimarului Cristian Dogaru au fost înmânate celor 60 de beneficiari cheile a 24 de apartamente cu o cameră şi 36 de apartamente cu două camere.

Totalul investiției obținute din fonduri europene a fost de 13,9 milioane de lei urmând ca și în 2021 să continue aceste planuri de dezvoltare. Beneficiarii locuințelor au primit ieri cheile urmând ca actele să fie semnate în luna ianuarie.

Aceștia își pot amenaja spațiul locativ urmând a putea locui abia după montarea contoarelor pentru utilități și a semnării actelor aferente.

Locuințele sunt construite după un plan modern, locatarii beneficiază de lift si un buncăr la subsol prevăzut ca adăpost în caz de cutremur.

În decursul anului 2021 vor continua lucrările de investiții pentru amenajarea parcărilor și locurilor de joacă pentru locatarii acestor apartamente.

– Marina HALIT

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
-0.3 ° C
1.6 °
-0.6 °
90 %
0.5kmh
65 %
sâm
1 °
Dum
2 °
lun
0 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...