Suspect de omor ridicat de polițiști de pe terasa unui bar din municipiu

0

Unul dintre principalii suspecți în cazul crimei de la Ipotești, din noaptea de 23 spre 24 octombrie a.c., a ajuns în arestul poliției. Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani, plasat inițial sub control judiciar.

Bănuit de omor, tânărul fusese ogligat de magistrați să respecte o serie de obligații, pe care le-a ignorat. Luni, pe 28 decembrie a.c., el a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pe terasa unui bar din municipiul Botoșani, iar anchetatorii au sesizat imediat instanța de judecată. Prin urmare, judecătorii au dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă. Reținut, tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

Crima care l-a adus pe tânăr în atenția anchetatorilor a avut loc în octombrie, după ce victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a intrat în conflict cu cel în cauză și cu un amic de-al acestuia. Băuți, tinerii l-au lovit pe bărbat cu pumnii și cu picioarele, după care l-au aruncat într-o fântână. Crima a ieșit la iveală după circa o lună, după ce alți localnici au dat peste trupul neînsuflețit al bărbatului. Identificați, tinerii au fost reținuți și prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au dispus atunci plasarea celor doi suspecți sub control judiciar.

 

Deja ai votat!
se încarcă...