Tragedie! Tânărul dat dispărut a fost găsit decedat într-o pădure

0

Tânărul dat dispărut în cursul zilei de ieri a fost găsit decedat. În urma alertei, peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei Vârfu Câmpului, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi, s-au mobilizat și au efectuat activități de căutare in extravilanul localității precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia.

„În urma activităților a fost identificat cadavrul tânărului de 18 ani, în pădurea de lângă localitatea din care acesta plecase. Acesta nu prezenta urme de violență, în cauză urmând a se dipsune efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauze decesului”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Alerta s-a dat ieri, 29 decembrie 2020, când polițiștii botoșăneni au fost sesizati cu privire la faptul că la data de 28 decembrie a.c., un tânăr de 18 ani a plecat de la domiciliul unei cunoștințe de pe raza comunei Vârfu Câmpului și nu a revenit sau contactat vreun membru al familie, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul polițiștilor pentru localizarea sa. Căutările au fost declanșate imediat, iar reprezentanții IPJ au cerut și ajutorul populației.

 

Deja ai votat!
se încarcă...