Controalele antiCOVID continuă, iar amenzile vin în serie

0

Nu este de glumit. Chiar dacă mai este puțin până vom trece în 2021, forțele de ordine nu renunță la controalele anti-COVID. În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, polițiștii botoșăneni au derulat, atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2. „Au fost verificate 48 de societăți comerciale și 56 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale in valoare de 2.000 de lei. Dintre acestea, 21 au fost aplicate persoanelor care nu purtau masca de protecție în locurile în care era obligatoriu, iar 7 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea pe timp de noapte”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!
se încarcă...