Daniel Câşlariu – „Mă înclin în faţa tuturor oamenilor frumoşi la suflet care nu rămân indiferenţi la greutăţile semenilor!”

0
Daniel Câşlariu şi asociaţia lui reiau campania care duce mii de daruri copiilor nevoiaşi

Finalul de an este emoţionant pentru Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani. Cel care a încheiat a doua ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete” este cu lacrimi în ochi la finalul acestui an. „Oameni dragi sufletului meu, mai sunt câteva ore până la venirea unui nou an. 2020 a fost un an greu, cu multe probleme, greutăţi, cu foarte multe emoţii, lacrimi, bucurii, an în care am demonstrat, cu ajutorul dumneavoastră, că faptele bune fac minuni. Am plâns ori de câte ori am găsit un bătrân doborât de soartă, copii cu aripile îngreunate de sărăcie, sau părinţi copleşiţi de greutăţi. Dar am plâns şi de fiecare dată când, cu ajutorul dumneavoastră, am reuşit să aducem o rază de bucurie şi speranţă în toate familiile pe care le-am ajutat. Am demonstrat că într-un an greu, în care viaţa ne-a fost dată peste cap de pandemie, avem puterea să rămânem oameni şi să ne ajutăm unii pe alţii. Niciodată nu vă voi putea mulţumi pentru tot ajutorul acordat asociaţiei noastre. Dar mă rog, acum în preajma noului an, ca Dumnezeu să vă răsplătească pentru orice bănuţ dăruit, orice faptă bună, orice gând bun! Avem puterea să schimbăm destine şi să demonstrăm că oamenii sunt buni şi au puterea să se gândească şi la semenii aflaţi în nevoi”, a scris Daniel Câşlariu pe o reţea de socializare.

Anul 2020 nu se putea încheia fără alte emoţii şi lacrimi pentru tânărul care a adus atâtea bucurii în multe familii din judeţ.

În urna pusă de noi al Uvertura Mall am găsit un plic ce conţinea un mesaj care m-a emoţionat până la lacrimi. <Donaţie din partea unui băiat de 16 ani, 50 de lire, iar 50 de lire din partea mea nu este mult, dar sper să vă fie de folos în marele drum pe care aţi ales să îl faceţi!>, este mesajul tânărului. Totodată, el ne mulţumeşte pentru zâmbetul adus pe faţa copiilor. <Vă mulţumesc că vă acordaţi tot timpul pentru fericirea altor oameni! Vă mulţumesc că existaţi! Respect, domnule Daniel Câşlariu! Un an nou binecuvântat şi plin de realizări frumoase! Cu mult respect pentru voi, Oameni Frumoşi!>, ne-a mai transmis tânărul.

Am plâns încă o dată. Îi mulţumesc tânărului şi vă mulţumesc dumneavoastră, tuturor celor care au fost alături de noi în toate proiectele derulate în acest an! Datorită dumneavoastră am făcut atâtea lucruri frumoase!

Mă înclin în faţa dumneavoastră, a tuturor oamenilor frumoşi la suflet care nu rămân indiferenţi la greutăţile semenilor! Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune! La mulţi ani!”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Deja ai votat!
se încarcă...