Amenzi și în noaptea dintre ani. Botoșăneni prinși pe străzi după ora 23

0

Revelionul nu a fost de bun augur pentru unii botoșăneni. Prinși pe străzi după ora 23, unii dintre ei au fost amendați.

Astfel, în ultimele 24 de ore polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Acțiunile au avut loc sub autoritatea Instituției Prefectului, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Controalele s-au derulat atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 43 de obiective și 48 de mijloace de transport în comun.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale in valoare de peste 31.000 de lei. Dintre acestea, 39 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau masca de protecție in locurile in care era obligatoriu, iar 26 de sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor privind deplasarea pe timp de noapte”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!
se încarcă...