Primul bebe născut la Botoşani este o fetiţă

0

Două fete şi un băiat au venit pe lume în prima zi din an. 1 ianuarie 2021 va fi o dată magică pentru trei familii de tineri botoşăneni, care au devenit părinţi.

O fetiţă este primul botoşănean venit pe lume în acest an, urmată de un băieţel la câteva ore distanţă. La Maternitatea din Botoșani, primul născut în 2021 a fost o fetiță cu o greutate de 2.340 de grame, prin naştere naturală. Fetița s-a născut în prima zi a anului, la ora 3:35, la termen, scor APGAR 9. Micuţa este primul copil al familiei, mama fiind din Târgu Mureş şi are doar 15 ani.

Acesteia i-a urmat, la ora 10 dimineaţă, un băieţel de 4.080 de grame, care a venit pe lume prin naștere cezariană şi este primul copil. A mai urmat, după amiază, încă o fetiţă, cu greutatea de 2.580 de grame. Aceasta s-a născut natural.

Primul bebe născut în 2020 a fost tot o fetiţă.

Copiii născuți în prima zi a anului sunt marcați de cifra unu. Din acest motiv, există credința, că vor avea o voință puternică, vor fi originali, vor fi atrași mereu de începuturi, independenți, creativi, dinamici, dornici de afirmare și câștig.

Mai mult, vor avea calități de lider, ambiție, dorință de perfecțiune. Unu reprezintă noul, începutul, pionieratul, dar reprezintă și egoismul, încăpățânarea, aroganța, pasivitatea, agresivitatea.

Despre bebelușii născuți în noaptea dintre ani, în popor există credința că vor avea o viață lipsită de griji, iar familiile lor vor avea noroc tot anul.

Deja ai votat!
se încarcă...