Mamă şi fiică la spital după un accident la Flămânzi

0

Două femei au ajuns la Urgenţe cu ambulanţa, după ce au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc la Flămânzi, sâmbătă după-amiază, la intersecţia cunoscută sub denumirea “şase drumuri”.

Cele două se aflau într-un autoturism marca Opel, care circula dinspre Iaşi spre Botoşani, pe drumul cu prioritate. La un moment dat, de pe unul din drumurile secundare a ieşit un autoturism marca Audi, care nu a acordat prioritate. Impactul a fost unul frontal, cele două maşini fiind serios avariate. Fiica de 20 de ani şi mama acesteia, de 46 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. “Cele două paciente erau conştiente, stabile din punct de vedere hemodinamic. Cea tânără a suferit o fractură de membru superior drept, în timp ce pacienta mai în vârstă prezenta un traumatism de piramidă nazală”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, fiind demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestuia.

 

Deja ai votat!
se încarcă...