Braconieri prinși în flagrant în apropiere de Flămânzi

Doi bărbați bănuiți de braconaj cinegetic au fost prinși duminică pe un fond de vânătoare aflat în apropierea orașului Flămânzi. Bănuiți că au prins cu lațurile un căprior, suspecții au fost identificați cu sprijinul unor paznici de vânătoare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, duminică, pe 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza Fondului Cinegetic Flămânzi două persoane comit infracțiunea de braconaj cinegetic.

Suspecții au fost reperați în momentul în care verificau lațurile din sârmă oțelită montate la trunchiul copacilor. La vederea paznicilor, cei doi braconieri au încercat să se îndepărteze de locul respectiv, însă unul dintre ei a fost prins și imobilizat până la sosirea polițiștilor. De asemenea, în zonă a fost identificată o piele de căprior sălbatic, care a fost ridicată și predată Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj.

 

Deja ai votat!