Copii premiaţi la final de an (video)

Zeci de copii din cadrul clubului ACS Juniorul Dorohoi au fost premiaţi în cadrul unei festivităţi de final de an. Astfel, pentru a răsplăti munca şi eforturile depuse de copii, Primăria Dorohoi împreună cu patronii unor societăţi comerciale au oferit micilor sportivi cadouri constând în dulciuri şi un echipament sportiv.

Copii au spus că pe parcursul anului trecut, care a fost marcat de pandemia de Covid19, le-au lipsit meciurile şi competiţiile, însă, au continuat să se antreneze pentru viitor. La festivitatea de premiere au participat staff-ul clubului, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, viceprimarul Cristian Dogaru şi părinţii copiilor ce au privit festivitatea păstrând distanţa. În cadrul discursului ţinut, primarul municipiului Dorohoi a declarat:

,,Speranţele noastre, ale tuturor se îndreaptă spre lucruri mai bune, ca lucrurile se vor aşeza şi viaţa îşi va intra uşor, uşor în cursul normal”, a declarat Dorin Alexandrescu.

După ce şi-au ţinut discursul, atât preşedintele clubului cât şi primarul municipiului Dorohoi, staff-ul împreună cu reprezentanţii primăriei au împărţit cadourile fiecărui copil în parte urmând mai apoi o şedinţă foto.

– Marina HALIT

Deja ai votat!