Descoperire macabră într-un apartament din centrul oraşului

Descoperire şocantă într-un apartament din centrul oraşului. Un bărbat care locuieşte într-un bloc de pe strada Calea Naţională a sunat speriat, sâmbătă, la serviciul 112, după ce şi-a descoperit colegul de apartament fără suflare.

Proprietarul locuinţei le-a povestit poliţiştilor că bărbatul de 56 de ani, care obişnuia să frecventeze mediile persoanelor fără adăpost, consumând băuturi alcoolice, locuia de mai mult timp împreună cu el. Bărbatul susţine că vineri a fost plecat de acasă, iar seara, când s-a întors şi-a găsit colegul întins în pat. Crezând că acesta doarme, proprietarul a mers şi el la culcare.

A doua zi acesta a constatat, însă, că cel pe care îl găzduia era fără suflare.
În urma apelului la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic. „Noi am fost solicitaţi pentru o persoană găsită inconştientă într-un apartament. Din păcate, la sosirea echipajului, persoana de sex masculin se afla în stop cardio-respirator de mai mult timp. Din acest motiv nu s-au mai impus manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul”, a spus medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceştia au solicitat efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Deja ai votat!