Operațiune ca-n filme pentru capturarea unui individ dat în urmărire

Descinderi în municipiul Dorohoi pentru capturarea unui individ căutat de polițiști de mai bine de o lună și jumătate. S-a întâmplat duminică, pe 3 ianuarie a.c., când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au reușit identificarea unui tânăr de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Dorohoi a emis, încă de pe 16 noiembrie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru sâvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat în formă continuată, individul a fost căutat de mai multe ori la domiciliu și, existând suspiciuni că acesta s-ar sustrage de la executarea pedepsei cu închisoare, Inspectoratul de Poliție Județean a dispus darea lui în urmărire la nivel național și internațional.

Duminică, însă, în baza informațiilor obținute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi și cu sprijinul jandarmilor au descins la trei locații de pe raza municipiului Dorohoi, iar tânărul a fost capturat. Încătușat, individul a fost reținut și ulterior escortat către Penitenciarul Botoșani, unde a fost încarcerat.

Dorohoianul a fost prins cu sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Botoșani, care a reușit să-i ia urma la începutul acestui an.

 

Deja ai votat!