Femeie moartă la ieşirea din casă

O femeie a decedat la scurt timp după ce a fost trimisă la Iaşi în stare critică. Aceasta a căzut pe scările din faţa blocului în care locuieşte în Botoşani.

În vârstă de 65 de ani, aceasta s-a prăbuşit pe scările din faţa blocului, după care a ajuns la Iaşi în comă. Din păcate, la câteva zile distanţă, starea ei s-a înrăutăţit, iar inima a cedat, fiind constatat decesul.

Joi seară botoşăneanca s-a pornit pentru a merge la slujba de Anul Nou, însă nu a apucat să coboare din scara blocului, căzând chiar pe treptele de la intrare. Din câte se pare, aceasta a suferit un accident vascular cerebral, după care şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut cu capul de ciment. Aceasta a fost găsită într-o baltă de sânge de o vecină care a sunat la 112. O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului şi a preluat-o pe femeie în stare de inconştienţă. Aceasta a fost transportată la Urgenţe, iar ulterior medicii au decis transferul ei la Iaşi, din cauza stării grave în care era. „Pacienta era în stare comatoasă şi prezenta un traumatism cranian cu otoragie dreaptă. Intubată şi în stare gravă”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Deja ai votat!