La un pas de a fi decapitat de un geam

Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost, ieri dimineaţă, la un pas de a avea parte de o moarte cumplită la locul de muncă.

Bărbatul lucra, împreună cu mai mulţi colegi, la construcţia unei case, în comuna Tudora. Din câte se pare, acesta era ameţit chiar de la primele ore ale dimineţii, astfel că la un moment dat, a devenit victima propriei neatenţii.

Bărbatul era urcat pe o masă, la o înălţime de aproape un metru de sol, însă s-a dezechilibrat, din cauza stării în care era. Acesta a căzut pe spate şi s-a lovit cu capul de sticla unei ferestre de termopan, sprijinită pe marginea unui perete, care aştepta să fie montată. În cădere, acesta a spart sticla cu capul, iar un ciob i-a retezat pur şi simplu o parte din pielea capului.
Cu o sângerare puternică, acesta a fost preluat de o ambulanţă chemată de colegii lui, speriaţi de ceea ce se putea întâmpla.

„Pacientul prezenta o plagă scalpată de mari dimensiuni, precum şi halenă alcoolică. I-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, după care transportat la UPU pentru a fi supus tratamentului de specialitate. Câţiva centimetri mai jos şi sticla ar fi putut pătrunde adânc în gât sau să provoace o fractură la nivelul coloanei cervicale”, a spus medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!