Mihaela Huncă a fost numită director al Palatului Copiilor Botoşani

0

Mihaela Huncă, fost deputat Pro România şi fost inspector şcolar general, a fost numită director al Palatul Copiilor Botoşani.

Întrunit astăzi în şedinţă, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean a aprobat numirea fostului deputat în funcția de director al Palatul Copiilor, funcţie deţinută până acum de profesorul Daniela Nour.

Propunerea a fost făcută de Gabriel Hârtie, inspector şcolar general. Practic, Gabriel Hârtie a fost cel care a înlocuit-o la conducerea IŞJ pe Mihaela Huncă, în ianuarie 2017, după ce ea a devenit parlamentar. Mai mult, tot Mihaela Huncă a fost cea care l-a propulsat pe Gabriel Hârtie în funcţia de inspector şcolar general adjunct, în iunie 2014.

În august 2020, Gabriel Hârtie a demisionat din PSD şi a urmat-o pe Mihaela Huncă în Pro România. Mai mult, el s-a aflat şi pe lista de candidaţi ai acestei formaţiuni politice în alegerile locale şi parlamentare.

Numirea Mihaelei Huncă la conducerea Palatului Copiilor vine să întărească informaţiile potrivit cărora liderii liberalilor au negociat cu conducerea locală a Pro România ca, în schimbul unor funcţii în instituţiile publice, aleşii locali din Pro România să voteze alături de PNL în Consiliul Judeţean şi Consiliul Municipal şi să lase PSD fără majoritate în deliberativul judeţean şi municipal.

Deja ai votat!
se încarcă...