Moarte cumplită la Văculești

Moarte cumplită pentru un bărbat de 47 de ani din Văculești. Acesta şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţă, după ce mașina la care lucra s-a prăbușit peste capul lui.

Incidentul a avut loc în localitatea Văculești, chiar în fața casei bărbatului. Acesta intenționa să plece în altă localitate, însă nimeni nu ştie cum a ajuns sub mașină.  Alarma a fost dată de un trecător. Acesta l-a observat pe bărbat prins sub mașina căzută între un șanț și un cap de pod din lemn.

“Pompierii militari din cadrul Detașamentului Dorohoi chemați în sprijin au constatat că bărbatul era sub autoturism, în partea dreaptă – spate. Victima a fost scoasă din captivitate și preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanţă”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului a fost trimis și un echipaj al SJA Dorohoi, dar, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei. “Pacientul prezenta leziuni incompatibile cu viață. Din păcate nu s-a putut face nimic, decât constatarea decesului”, a precizat medicul Bogdan Ursu, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Deja ai votat!