Şedinţă de CL cu mulţumiri pentru şefi din primărie care s-au pensionat

0

În şedinţa de ieri, 8 ianuarie, a Consiliului Municipal, aleşii locali au votat proiectul vizând actualizarea componenţei Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi de Urbanism a municipiului Botoşani. Astfel, preşedintele acestei comisii a fost numit Alexandru Agavriloae, arhitect şef interimar, cel care l-a înlocuit pe fostul arhitect şef, Dan Sandu.

Consilierul municipal liberal Eugen Ţurcanu a ţinut să-i mulţumească fostului arhitect Dan Sandu.

Aş vrea să-i mulţumesc în numele meu, ca şi consilier local, în numele direcţiei pe care o conduc, poate şi parţial în numele colegilor pentru activitatea pe care a depus-o în municipiul Botoşani pentru că mi s-a părut că a plecat, aşa, parcă împins puţin pe scări, parcă i s-a dat un şut, aşa, şi parcă nu merita domnul Dan Sandu acest lucru”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Alesul local i-a mulţumit lui Dan Sandu “pentru contribuţia adusă la dezvoltarea municipiului Botoşani, atât cât a putut dumnealui şi atât cât a înţeles-o”. “Mulţi au spus că a fost frânarul dezvoltării oraşului că nu a avut viziune, că nu a avut perspectivă, dar cred că am uitat cu toţi locaţia geografică a acestui oraş, mentalităţile de aici, pornirile multora de a construi  fără să aibă un proiect, fără să aibă o autorizaţie şi ulterior să aibă pretenţii de a suna tot timpul pe firul scurt, de a face presiuni să încalce prevederile proiectului, autorizaţiei de construire, cu un metru, cu doi, cu cinci, cu coamă, fără coamă, pui balcoane, scoţi. M-am confruntat în decursul timpului cu multe speţe de acest gen şi mi-am dat seama că am fost nedrept cu dumnealui, şi că avea un rol ingrat. Îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut”, a adăugat Eugen Ţurcanu.

Mulţumiri şi pentru Dumitru Neamţu şi Adriana Zăiceanu

Alesul local i-a mulţumit şi lui Dumitru Neamţu fostul director al Direcţiei Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Botoşani, care s-a pensionat în luna noiembrie, dar şi Adrianei Zăiceanu, fostul administrator public al municipiului Botoşani, care şi-a încheiat mandatul odată cu primarul Cătălin Flutur.

Îi mulţumesc şi domnului Neamţu, un eminent economist, care a fost la Direcţia de Taxe Locale, doamnei Zăiceanu care la fel a plecat aşa parcă nu a făcut nimic în oraşul ăsta şi dacă am avea profesionişti ca ei ar avea de unde să vină şi noi arhitecţi şefi interimari”, a concluzionat Eugen Ţurcanu.

Deja ai votat!
se încarcă...