Tânăr pus pe furat prins de polițiști. A fost băgat în arest

Vineri, 8 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Inveatigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 31 de ani din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea a cinci infracțiuni de furt calificat.

„În urma probatoriului administrat s-a stablit faptul că acesta, în perioada 5 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021, ar fi sustras din mai multe societăți comerciale bunuri constând în articole vestimentare și electronice, precum și genți de mână conținând bani și carduri bancare”, spun polițiștii botoșăneni.

De exemplu, pe 13 decembrie 2020, în timp ce tânărul de 31 de ani se afla într-un centru comercial din municipiul Botoșani, profitând de neatenția unei persoane, i-a furat un rucsac pe care îl lăsase nesupravegheat, prejudiciul creat fiind de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, pe 2 ianuarie a.c., în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi sustras dintr-un magazin cu articole vestimentare două perechi de pantaloni bărbătești, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

Tânărul a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Deja ai votat!