Tragedie la Dorohoi

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați, în aceasta seară, să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Dorohoi. Solicitarea a venit din partea rudelor celor două peroane care locuiau acolo, soț și soție, în vârstă de circa 70 ani, care nu răspundeau la telefon și nici la ușă.

„Echipajul a intrat în apartament prin balcon. În interior au fost identificate cele două persoane. Femeia era în sufragerie, iar bărbatul în dormitor, însă ambii erau în stare de inconștiență”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Cele două persoane au fost preluate de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță, însă în cazul bătrânei s-a declarat decesul. Bărbatul a fost transportat la spital.

„Din primele investigații, cauza ar fi o impovizație la sistemul de încălzire, care ar fi putut reduce nivelul de oxigen din interiorul apartamentului sau chiar a degajat dioxid de carbon în interiorul locuinței”, a adăugat Dorina Lupu.

 

Deja ai votat!