Revoltător! Un botoșănean a violat un copil de 12 ani

0

Caz revoltăror petrecut în municipiul Botoșani, unde un copil de numai 12 ani a fost violat de un tânăr de 33 de ani. Grozăvia s-ar fi petrecut în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020, când bărbatul, din municipiul Botoșani, ar fi întretinut raport sexual cu minorul, care fusese lăsat în grija lui de părinții acestuia. Acuzat de viol, individul a fost reținut luni, pe 11 ianuarie a.c., de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Polițiștii au fost sesizați despre cele întâmplate abia în urmă cu o săptămână, mai exact pe 5 ianuarie a.c., când mama copilului a denunțat totul. Luni, anchetatorii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei.

„Cu ocazia percheziției, la locația vizată au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, iar tânărul de 33 de ani a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!
se încarcă...