Bătrân ucis în propria casă

Cercetările demarate în cazul morții suspecte a bătrânului de 90 de ani din Dorohoi au scos la iveală faptul că bărbatul a fost ucis. În urma probelor adunate, ieri, mai multe persoane au fost duse la audieri. Procurorul Valeriu Chihaia, cel ce se ocupă de acest caz, spune că persoanele ce au fost audiate nu au un domiciliu stabil în Dorohoi, iar cercetările vizează două infracțiuni, una de omor și una de tâlhărie, cea de a doua fiind asupra unui martor în dosar.

Bărbatul ucis în propria casă era cunoscut în rândul locuitorilor ca fiind consumator de băuturi alcoolice împreună cu fiul acestuia si nu numai. În locuinţa celor doi intrau mereu diferite persoane inclusiv oameni ai străzii. Pe fondul consumului de alcool se iscau de multe ori scandaluri sau acte violente, dovada fiind plângerile făcute la poliţie de către bătrân.

În luna octombrie a anului trecut bărbatul a depus o plângere pentru infracțiunea de tâlhărie, iar cu o săptămână înainte de tragedie acesta a fost victima unui jaf. Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), susţine că în cazul ambelor plângeri autorii au fost identificaţi.

Bărbatul de 90 de ani a fostă găsit fără suflare marţi de către o femeie care îi aducea de mâncare. Acesta era întins pe pardoseală, prezentând un traumatism  la nivelul capului. Speriată femeia a sunat imediat la 112 pentru a anunţa descoperirea macabră.

Deja ai votat!