Contrabandist prins în fața unui magazin

0

Ghinion curat pentru un botoșănean care s-a apucat să cumpere țigări de contrabandă. În timp ce stătea în mașină, acesta s-a trezit cu polițiștii lângă el.

Scena s-a întâmplat marți, pe 12 ianuarie a.c., când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, aflați în misiune pe raza comunei Manoleasa, au decis să verifice un autoturism staționat în fața unui magazin din localitate, la volanul căruia se afla un bărbat de 58 de ani din orașul Darabani.

„În urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului au fost identificate 100 de pachete de țigarete, de proveniență Republica Moldova, pentru care bărbatul nu deţinea documente legale de provenință şi despre care cunoştea că provin din activităţi de contrabandă, pachetele având aplicate timbre de acciză specifice ţării de origine”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Pachetele cu țigări au fost confiscate, iar polițiștii au deschis un dosar penal, bărbatul urmând să fie cercetat pentru contrabandă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...