Mascaţi şi negociatori chemaţi pentru un protestatar pe un chioşc (video)

Situaţie inedită, miercuri după-amiază, într-unul dintre cartierele din Botoşani. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, s-a urcat pe un chioşc aflat pe un trotuar de pe strada Tudor Vladimirescu şi a început să protesteze.

Înarmat cu o portavoce şi o pancartă cu mai multe nume inscripţionate, acesta a atras în scurt timp atenţia întregului cartier. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi.

Bărbatul avea inscripţionate pe pancartă numele Briana Stavără, Cătălina Borcoi şi Raluca Stăncescu drept victime şi Marius Cengheri şi Cătălin Stavără drept vinovaţi pentru fapte doar de el ştiute.

Bărbatul este tatăl lui Cătălin Stavără, iubitul fostului prim procuror Raluca Stâncescu, condamnată într-un dosar de corupție.

Acesta refuza să coboare de pe chioşc şi cerea cu insistenţă ca la faţa locului să vină „cineva mare din Poliţie şi Costel Şoptică” şi ameninţa că dacă solicitările nu îi sunt îndeplinite se va arunca în cap de pe chioşc. După câteva zeci de minute, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de mascaţi, dar şi negociatori din partea Inspectoratului de Jandarmi.

Deja ai votat!