Bătrân accidentat la ieşirea dintr-o parcare

0

Un bătrân din Truşeşti a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Incidentul a avut loc într-o parcare de pe marginea drumului judeţean ce străbate Truşeştiul.

Un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Tudor Vladimirescu, ieşea cu spatele din parcare, iar în acel moment bărbatul de 79 de ani trecea prin spatele maşinii. Pietonul, aflat pe marginea şoselei, a fost lovit şi trântit pe asfalt. Acesta a fost preluat de o ambulanţă ajunsă în scurt timp la faţa locului şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Pacientul a fost diagnosticat cu o fractura dublă etajată 1/3 medio proximală de peroneu drept prin accident rutier. A fost stabilizat şi iternat pe secţia ortopedie”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Şoferul a fost testat de poliţiştii ajunşi la faţa locului, rezultatul fiind negativ. Acesta va fi cercetat, însă, pentru rănirea pietonului. „În cauză au fost începute cercetări pentru vătămare corporală din culpă. La finalizarea anchetei vor fi dispuse măsurile care se impun”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...