„Rapsozii” cântă online de Ziua Unirii

Unirea Principatelor Române, celebrată pe 24 ianuarie, va fi marcată la Botoșani printr-un spectacol al Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor”. Concertul va avea loc duminică, de la ora 15.00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor și va purta numele „Unire-n cuget și-n simțiri”. În cadrul spectacolului vor cânta Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache, Laura Ștefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huțu, Constantin Petrescu și Loredana Călin.

În deschiderea spectacolului, muzeograful Gheorghe Median va vorbi despre importanța istorică a zilei de 24 ianuarie. „Pe toți iubitorii de folclor și pe toți cei ce simt românește îi invităm să fie alături de noi, online anul acesta, cu speranța că ne vom reîntâlni în sala de spectacole cât de curând”, a declarat Dan Doboș, managerul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor”.

Spectacolul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”. Accesul publicului în sala de spectacole va fi permis doar în funcție de situația epidemiologică de la nivelul municipiului Botoșani de la acea dată și în limitele prevăzute de normele sanitare.

Deja ai votat!