Botoșănean prins de polițiști după mai multe furturi comise în serie

0

Un tânăr din Botoșani, bănuit că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Bistrița, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acuzat de tâlhărie, furt și furt calificat, botoșăneanul va fi prezentat astăzi în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Potrivit polițiștilor bistrițeni, luni dimineață, pe 18 ianuarie a.c., tânărul ar fi ameninţat şi agresat vânzătoarea unui magazin din Bistriţa şi ar fi sustras bunuri în valoare de 240 de lei. Totodată, în perioada 16-17 ianuarie a.c., acesta ar mai fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 470 de lei din alte trei magazine din municipiul Bistrița.

Dat în consemn, botoșăneanul a fost capturat marți, pe 19 ianuarie a.c., la scurt timp după ce ar fi sustras alte bunuri în valoare de 220 de lei. Prins de un echipaj de poliție, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa, iar în urma cercetărilor efectuate poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore.

 

Deja ai votat!
se încarcă...