Căutări disperate -femeie din Săveni dată dispărută. Polițiștii cer sprijinul cetățenilor

0
Cazuri similare au fost descoperite în judeţ şi în trecut (foto arhiva)

O femeie din Săveni, care a plecat de acasă în urmă cu o săptămână și nu a mai dat niciun semn de viață, a ajuns să fie căutată cu poliția. Rudele femeii au sesizat poliția în cursul zilei de astăzi, 20 ianuarie a.c., iar lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat operațiunea de căutare. În plus, în cursul acestei seri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat ajutorul populației, în încercarea de a o găsi.

Potrivit informațiilor oficiale, Maria Mihai (foto) de 41 de ani, din Săveni, ar fi părăsit domiciliul în data de 13 ianuarie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat vreun membru al familiei.

Femeia are o înălțime de circa 1, 65 metri, are o greutate de aproximativ 60 de kilograme și este șatenă. În momentul în care a plecat de acasă, aceasta era îmbrăcată cu o bluză albastră și pantaloni maro.

Cetățenii care pot oferi date ce pot conduce la localizarea femeii sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Deja ai votat!
se încarcă...