Accident pe Calea Națională filmat de un trecător (VIDEO)

O femeie a fost rănită joi seară, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa Calea Națională. Accidentul a avut loc în sensul giratoriu de lângă bazar, când femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care venea de pe strada Ion Pillat, a încercat să traverseze spre autogara Trans-Dor, pe trecerea de pietoni.

După ce a coborât de pe trotuar, dinspre bazar a apărut un autoturism care a lovit-o, șoferul oprind mașina după impact. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportată la spital, iar la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au efectuat o serie de cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să se dispună o soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Scena a fost surprinsă de un trecător, care a trimis imaginile cotidianului „Monitorul de Botoșani”. Atenție – imagini cu un puternic caracter emoțional

 

Deja ai votat!