Dispărut în urmă cu o jumătate de an, un botoșănean a revenit acasă

Un bărbat din comuna Unțeni care a fost dat dispărut în luna septembrie 2020, după ce a plecat de la ferma la care lucra, a revenit la domiciliu. Căutat cu poliția, Costel Stelian Deică ar fi muncit în tot acest timp în țară, într-o fermă zootehnică.

„Acesta a fost identificat pe raza localității de domiciliu. El a declarat că în perioada august 2020 – ianuarie 2021 a fost plecat pe raza municipiului București, unde a lucrat ca îngrijitor de animale. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul muncise până pe 15 august 2020 la o fermă de animale de lângă satul Burlești, iar în ziua cu pricina a plecat fără să spună ceva colegilor. După o lună de căutări, rudele au mers la poliție și au declarat dispariția lui, botoșăneanul fiind dat în consemn la nivel național. În cele cinci luni cât a figurat ca dispărut, bărbatul nu a putut fi localizat. În schimb, săptămâna aceasta el a revenit singur la domiciliu.

Polițiștii au anunțat că a fost identificată și Maria Mihai, în vârstă de 41 de ani, din Săveni, care a fost dată dispărută pe 20 ianuarie a.c.. Femeia a părăsit domiciliul în data de 13 ianuarie a.c., iar de atunci familia nu a mai știut nimic de ea. Miercuri, rudele au solicitat sprijinul polițiștilor, iar după câteva ore de căutări femeia a fost găsită pe raza localității. Era bine și nu fusese victima vreunei infracțiuni.

 

Deja ai votat!