Moment de plăcere terminat la Urgențe

Un tânăr din judeţ care a dorit să-şi provoace singur un moment de plăcere a ajuns la spital.

În vârstă de 25 de ani, bărbatul, dintr-un oraş din judeţ, s-a prezentat la Urgenţe în dimineaţa zilei de ieri, vizibil marcat de durerea pe care o resimţea într-o zonă foarte delicată. Acesta a apelat la ajutorul cadrelor medicale, spunând că are dureri mari la unul dintre testicule, care era umflat. Tânărul a fost condus într-una dintre camerele de consultaţii, unde, spre norocul lui, a fost văzut de un medic bărbat.

Astfel, tânărul a fost mai puţin ruşinat în a-i spune acestuia şi motivul pentru care a ajuns de la extaz la agonie în câteva minute. „Se vedea că omul este şi jenat, dar şi schimonosit de durere. Astfel că durerea a învins ruşinea şi a spus şi care era natura problemei lui. A recunoscut că se masturbase şi ulterior a apărut această umflătură dureroasă. Era nedumerit care putea fi motivul. I-am recomandat un consult de specialitate şi i-am dat asigurări că nu o să existe repercusiuni pe termen lung. Dar ar trebui să încerce să renunţe la acest obicei”, a spus un medic din cadrul UPU-SMUD.

Potrivit medicilor, tânărul a suferit, cel mai probabil, o inflamare ca urmare a unui traumatism minor produs într-un moment care ar fi trebuit să fie plăcut.

Deja ai votat!