Lecție ilegală de șoferie la beție terminată în gardul unei locuințe

0
foto arhiva - mulți dintre cei care urcă beți la volan ajung cu mașinile în gardurile unor locuințe

Un tânăr care a urcat beat la volanul unui autoturism, cu toate că nu avea nici măcar permis de conducere, a ajuns cu mașina în gardul unei locuințe. Totul s-a întâmplat duminică, pe 24 ianuarie a.c., în comuna Călărași, când tânărul în vârstă de 18 ani a urcat la volanul unui autoturism aparținând unei cunoștințe și a plecat la o plimbare pe drumurile din sat, proprietarul mașinii urcând lângă el, pe scaunul de lângă șofer.

Doar că pe traseu tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul a ajuns în gardul unei locuințe. Accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale, însă în urma unui apel pe 112 la fața locului au ajuns și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni.

Aventurierul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o îmbibație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cum tânărul nu avea permis de conducere, polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Totodată, proprietarul autoturismului a fost acuzat la rândul său de încredințarea unui autovehicul unei persoane care se afla sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

 

Deja ai votat!
se încarcă...