Plimbare matinală cu mașina terminată la poliție

Multe dintre infracțiuni sunt descoperite de polițiști în urma controalelor organizate în trafic

O plimbare matinală cu mașina i-a adus unui tânăr din județ un dosar penal și o amendă consistentă. În vârstă de 32 de ani, tânărul din Săveni a plecat la drum azi dimineață, în jurul orei 2, cu un autoturism, dar în timp ce rula pe strada Alexandru Ioan Cuza din oraș el a fost tras pe dreapta de un echipaj din cadrul Poliției Orașului Săveni.

Întrucât cel de la volan mirosea a băutură, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,53 mg//l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate, cei din echipajul de poliție au descoperit că tânărul nu avea nici permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. De asemenea, tânărul a fost sancționat si pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea în intervalul orar 23- 5 cu amendă în cuantum de 500 de lei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!