Maşini avariate după accidente bizare

0

Trei autoturisme au fost serios avariate după două evenimente rutiere care au avut loc aproape simultan.

Mai întâi, la Stăuceni, două autoturisme au fost avariate, după o defecţiune suferită la unul din ele. Un autoturism Dacia Logan a fost distrus aproape în totalitate, după explozia unuia dintre cauciucuri. Şoferul a pierdut controlul volanului. Un autoturism marca Lancia, care circula pe acelaşi sens de mers, a fost avariat uşor de maşina scăpată de sub control. Cele două maşini s-au atins, dar impactul nu a fost atât de violent. Dacia a lovit un stâlp, după care s-a oprit într-un gard.

La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar cei doi şoferi s-au înţeles pe cale amiabilă, astfel că nu a fost nevoie de o anchetă a oamenilor legii.

Accidente la minut

Aproape în acelaţi timp, un tânăr de 35 de ani a fost autorul unui accident rutier produs în sensul giratoriu de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, în zona Lebăda.

Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și a ajuns în șanțul de pe partea dreaptă a drumului. Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Poliția Rutieră a ajuns la fața locului, dar șoferul a fost sancționat cu avertisment, pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Deja ai votat!