Afaceri cu țigări dejucate de polițiștii de frontieră

Polițiști de frontieră botoșăneni au indisponibilizat două autoturisme, după ce în interiorul acestora au fost găsite mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

Sâmbătă, pe 31 ianuarie a.c., o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut a oprit în trafic, pentru control, la intrarea în localitatea Viişoara, un autoturism Mercedes Benz, condus de un botoșănean în vârstă de 37 de ani. În urma verificării autoturismului, în portbagaj au fost descoperite mai multe cartușe de țigări.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, un alt echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti a oprit în trafic, pentru control, în apropierea orașului Ştefăneşti, un autoturism Opel Zafira condus de un botoşănean în vârstă de 49 de ani.  Când au verificat autoturismul, polițiștii de frontieră au observat două colete de culoare neagră în care se aflau pachete cu ţigări.

Cele 1.750 pachete cu țigări găsite în total au fost confiscate, iar autoturismele au fost indisponibilizate. Totodată, polițiștii de frontieră au deschis două dosare penale pentru fapte asimilate infracțiunii de contrabandă.

Deja ai votat!