Bogdan Buhăianu despre deszăpezire – “Nu au fost probleme”

0

Muncitorii şi utilajele Urban Serv au ieşit pe străzi de duminică după amiază pentru a înlătura efectele ninsorii. Potrivit conducerii unităţii, au fost folosite nouă utilaje pe străzi şi trei pe trotuare şi zone pietonale, acţionându-se în baza programului stabilit de conducerea primăriei. Până astăzi după amiază, în activitatea de deszăpezire a fost folosită o cantitate de peste 120 de tone de material antiderapant.

În primă fază, s-a intervenit la intrările în oraş, străzile în pantă, sensurile giratorii, după care utilajele au ajuns şi în alte zone incluse în careul de salubrizare/deszăpezire.

Activitatea de deszăpezire este coordonată de către viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Nu au fost probleme. Nu am primit semnale de la Poliţia Rutieră că au fost probleme în trafic şi nici nu am primit reclamaţii de la cetăţeni. La această oră străzile principale, intrările în oraş şi sensurile giratorii sunt la negru. Acum se acţionează acum conform planului de deszăpezire pe străzile secundare şi aleile dintre blocuri”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Potrivit edilului, societatea Urban Serv are cantităţi suficiente de sare, clorură de calciu şi nisip pentru a face faţă acestui episod de iarnă.

Deja ai votat!
se încarcă...