vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTTiana a fost desemnată artistul lunii februarie, în America

Tiana a fost desemnată artistul lunii februarie, în America

Acest an a debutat promiţător pentru Tiana, artista din Botoşani care, la doar 11 ani a devenit Artistul Lunii Februarie la postul de radio The Mob Radio din America, post ce are audienţă în 46 de tări.

The Mob Radio are spectacole tematice în fiecare lună cu audienţă de aproximativ 250.000 de ascultători pe show. Producătorii The Mob Radio i-au organizat  Tianei şi un show aniversar, la împlinirea vârstei de 11 ani. Timp de o oră s-au difuzat piesele Tianei şi ale altei artiste a The Mob Radio (care a împlinit aceeaşi vârstă cu Tiana), timp în care Tiana a interacţionat în chat cu cei care o apreciază. Audienţa acestui show a fost spectaculoasă – peste 26.000 de adrese IP conectate”, a declarat Corina Cilibiu, mama artistei.

Potrivit acesteia, Tiana se afla şi în playlistul Radio Top Charts din Franţa şi al radio RM Webradio din Belgia.

Tiana s-a impus şi la Festivalul Tonomatul Muzical

Deşi activitatea online şi pe youtube este prolifică, Tiana iubeşte scena şi participă la concursurile care sunt cu adevărat o provocare pentru orice concurent. În ziele de 30 şi 31 ianuarie, ea a participat la Festivalul Tonomatul Muzical din Slobozia. Acest festival a fost o adevarată desfăşurare de talente. Cei mai talentaţi copii ai ţării au pus în scena 163 de numere de excepţie.

Jurizarea a fost extrem de riguroasă şi cu notele la vedere. Artista Nico a fost presedintele juriului şi, alături de Luminiţa Anghel, Ciro de Luca şi Ovidiu Iordache, au avut misiunea dificilă de a stabili ierarhia în concurs. Au fost acordate două mari premii şi unul i-a revenit Tianei – Marele Trofeu al Secţiunii Interpretare Pop Internaţional. Tot la acest festival, Tiana a mai obţinut Trofeul Grupei pop românesc şi Trofeul Grupei pop internaţional.

Finalul anului 2020 i-a adus Tianei, alături de Trofeul Grupei pop internaţional, Trofeul Secţiunii pop românesc la concursul Portativul cu Minivedete, organizat de Belle Arti şi cu un juriu de excepţie prezidat de Aurelian Temisan.

Activitatea Tianei este apreciată şi astfel ea a devenit cel mai tânăr artist susţinut şi promovat de Agenţia Dandelions Of Courage Entertainment din Canada. Wanda Ryan, managerul agenţiei, lucrează doar cu elita artiştilor consacraţi şi în devenire din America şi Estul Europei”, a mai spus mama Tianei.

În acest an, Tiana şi-a propus să lanseze două piese originale şi o colaborare surpriză cu un artist internaţional.

Micuţa artistă îmbină armonios pasiunea pentru muzică cu activitatea şcolară. Elevă în clasa a V-a la Şcoala 7 Botoşani, Tiana a încheiat primul semestru cu media 10.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...