Tiana a fost desemnată artistul lunii februarie, în America

0

Acest an a debutat promiţător pentru Tiana, artista din Botoşani care, la doar 11 ani a devenit Artistul Lunii Februarie la postul de radio The Mob Radio din America, post ce are audienţă în 46 de tări.

The Mob Radio are spectacole tematice în fiecare lună cu audienţă de aproximativ 250.000 de ascultători pe show. Producătorii The Mob Radio i-au organizat  Tianei şi un show aniversar, la împlinirea vârstei de 11 ani. Timp de o oră s-au difuzat piesele Tianei şi ale altei artiste a The Mob Radio (care a împlinit aceeaşi vârstă cu Tiana), timp în care Tiana a interacţionat în chat cu cei care o apreciază. Audienţa acestui show a fost spectaculoasă – peste 26.000 de adrese IP conectate”, a declarat Corina Cilibiu, mama artistei.

Potrivit acesteia, Tiana se afla şi în playlistul Radio Top Charts din Franţa şi al radio RM Webradio din Belgia.

Tiana s-a impus şi la Festivalul Tonomatul Muzical

Deşi activitatea online şi pe youtube este prolifică, Tiana iubeşte scena şi participă la concursurile care sunt cu adevărat o provocare pentru orice concurent. În ziele de 30 şi 31 ianuarie, ea a participat la Festivalul Tonomatul Muzical din Slobozia. Acest festival a fost o adevarată desfăşurare de talente. Cei mai talentaţi copii ai ţării au pus în scena 163 de numere de excepţie.

Jurizarea a fost extrem de riguroasă şi cu notele la vedere. Artista Nico a fost presedintele juriului şi, alături de Luminiţa Anghel, Ciro de Luca şi Ovidiu Iordache, au avut misiunea dificilă de a stabili ierarhia în concurs. Au fost acordate două mari premii şi unul i-a revenit Tianei – Marele Trofeu al Secţiunii Interpretare Pop Internaţional. Tot la acest festival, Tiana a mai obţinut Trofeul Grupei pop românesc şi Trofeul Grupei pop internaţional.

Finalul anului 2020 i-a adus Tianei, alături de Trofeul Grupei pop internaţional, Trofeul Secţiunii pop românesc la concursul Portativul cu Minivedete, organizat de Belle Arti şi cu un juriu de excepţie prezidat de Aurelian Temisan.

Activitatea Tianei este apreciată şi astfel ea a devenit cel mai tânăr artist susţinut şi promovat de Agenţia Dandelions Of Courage Entertainment din Canada. Wanda Ryan, managerul agenţiei, lucrează doar cu elita artiştilor consacraţi şi în devenire din America şi Estul Europei”, a mai spus mama Tianei.

În acest an, Tiana şi-a propus să lanseze două piese originale şi o colaborare surpriză cu un artist internaţional.

Micuţa artistă îmbină armonios pasiunea pentru muzică cu activitatea şcolară. Elevă în clasa a V-a la Şcoala 7 Botoşani, Tiana a încheiat primul semestru cu media 10.

 

Deja ai votat!
se încarcă...