Agresor trimis la pușcărie

0

Un tânăr din comuna Mihăileni a fost ridicat marți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni, și încarcerat. În vârstă de 25 de ani, Daniel Ionuț Dumitraș a fost încătușat la scurt timp după ce Tribunalul Botoșani a decis condamnarea lui la 9 luni de închisoare cu executare în urma unei agresiuni comisă în seara zilei de 18 martie 2016.

Atunci, tânărul s-a luat la harță cu un consătean, într-un bar, cel din urmă reproșându-i că nu poate urmări știrile de la televizor, din cauza gălăgiei. La plecarea spre casă, Daniel Ionuț Dumitraș l-a urmărit pe cel care îi făcuse reproșurile și l-a lovit cu un par. Rănit, consăteanul a ajuns în stare gravă la spital și a avut nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale.

Trimis în judecată, Dumitraș a fost condamnat în primă fază la închisoare cu suspendare și obligat să-i plătească victimei aproape 22.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare, daune materiale și morale. Doar că tânărul nu a plătit niciun leu, iar magistrații au dispus revocarea suspendării executării pedepsei, condamnarea fiindu-i comutată în închisoare cu executare. Marți, imediat ce sentința a rămas definitivă, tânărul a fost ridicat și escortat la Penitenciarul Botoșani, unde a fost închis.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...