Cosmin Andrei – „Curăţăm oraşul de rable”

Edilii botoşăneni au demarat o amplă acțiune de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public. Maşinile sunt ridicate de echipele Eltrans, în baza unor dispoziţii emise de Poliția Locală. Aceste maşini ocupă locuri de parcare de ani de zile şi din cauza lor nu se poate interveni corespunzător nici pe partea de salubrizare.

Astăzi, în prezenţa primarului Cosmin Andrei, au fost ridicate două autoturisme de pe străzile Pacea și Petru Rareș.

Continuăm operațiunea de ridicare a mașinilor abandonate. Facem ceea ce am spus că facem. Curățăm orașul de rable. În acest moment mai avem aproximativ 40 de mașini identificate, care urmează să fie ridicate dacă posesorii nu se vor conforma notificărilor și nu vor elibera spațiul public. În acest fel, mai câștigăm niște locuri de parcare și putem face salubrizare așa cum trebuie”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Doar în această săptămână au fost ridicate șase autoturisme abandonate pe spațiul public, fără număr de înmatriculare, de pe străzile 1 Decembrie, Armeană, Petru Rareș, Pacea, Calea Națională și Dragoș Vodă.

Autoturismele ridicate sunt duse la Eltrans și pot fi revendicate de posesori, în termen de 10 zile, după ce sunt efectuate toate plățile aferente. În caz contrar, acestea sunt valorificate de către municipalitate.

Deja ai votat!