Incendiu la un depozit de furaje din comuna Brăești

Un depozit de furaje a fost curprins de flăcări, astăzi dimineață, în comuna Brăești. Focul a izbucnit de la o scânteie mecanică generată de un tocător de furaje. Intervenția promptă a pompierilor din Dorohoi a făcut ca incendiul să fie stins înainte de a produce pagube materiale însemnate.

„La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție ardea o cantitate mică de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întregul depozit de furaje unde erau aproximativ 100 de baloți”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 11 pompieri militari și voluntari, timp de aproape două ore.

Reprezentanții ISU recomandă populaţiei să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

Deja ai votat!