Maşină dată peste cap în pădurea Baisa (video)

Un accident grav a avut loc, dumincă după-amiază, pe drumul european ce leagă Botoşani de Suceava. Pe porţiunea ce traversează pădurea Baisa, un autoturism cu numere de Suceava, în care se aflau patru adulţi şi un copil, a fost scăpat de sub control de şofer şi a intrat în derapaj. Cei cinci fuseseră la o înmormântare la Botoşani şi în momentul accidentului se întorceau spre casă.

Maşina, un Audi cu volan pe dreapta, care se deplasa spre Suceava, a intrat pe constrasens, după care s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, ajungând în pădure, la o diferenţă de nivel de aproape trei metri.

Una din persoanele aflate în maşină a fost blocată pentru o scurtă perioadă de timp, dar a reuşit să iasă până la venirea forţelor de intervenţie. „La faţa locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale, una cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanţa SMURD – TIM”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU botoşani.

Din fericire cei aflaţi în maşină au scăpat cu traumatisme minore. „Trei persoane, un bărbat şi două femei, toate de 27 ani, au fost preluate şi transportate la spital cu echipajele de la Ambulanţă şi SMURD. Acestea au suferit politraumatisme minore”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Deja ai votat!