Moarte cumplită pe şosea

Un bărbat de 60 de ani, din Blăndeşti, a avut parte de un sfârşit cumplit. Capul acestuia a fost pur şi simplu strivit de un autoturism care circula pe drumul din localitate. Accidentul a avut loc pe drumul județean DJ 297, aproape de centrul localității Blândești.

Din câte se pare, victima se afla întinsă pe carosabil, în momentul în care un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, a trecut cu o roată peste capul acestuia. Maşina se îndrepta dinspre Silişcani către Suliţa, iar şoferul nu a putut evita impactul, observând trupul bărbatului în ultima clipă. Şoferul a fost chiar cel care a sunat la 112, anunţând accidentul. La faţa locului a ajuns şi un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanţă (SJA), dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic. „Decesul a survenit instantaneu. Pacientul a suferit un traumatism cranian acut deschis, cu pierdere de substanţă cerebrală”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care încearcă să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!