Un botoșănean despre care nu se mai știa nimic de trei ani a fost găsit

Mediatizarea cazurilor cu botoșăneni plecați la muncă în străinătate și despre care nu se mai știe nimic a început să dea rezultate. Asta cu sprijinul populației, care a început să distribuie masiv în mediul on-line, mai ales pe rețelele de socializare, anunțurile făcute de Inspectoratul de Poliție Județean cu privire la cei despre care nu mai sunt informații.

Un astfel de caz este cel al botoșăneanului Romică Vărvăruc, de 52 de ani, din comuna Corni, care a părăsit domiciliul în anul 2018 pentru a pleca la muncă în Cehia. De atunci, cei din familie nu au mai primit nicio veste de la el, iar pe 25 ianuarie a.c. rudele au cerut sprijinul poliției. IPJ a mediatizat atunci cazul, iar botoșănenii au distribuit știrea în zeci de grupuri. Așa se face că o persoană l-a recunoscut, iar bărbatul a fost localizat.

„În urma desfășurării activităților specifice s-a reușit identificarea bărbatului pe teritoriul Cehiei. Acesta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada 2018 până în prezent. Vă mulțumim pentru sprijin!”, este mesajul polițiștilor botoșăneni.

 

Deja ai votat!