Mister elucidat în cazul bătrânei sfâşiată în casă (video)

0

Legiştii au reuşit să elucideze misterul morţii bătrânei din Gorbăneşti. În urmă cu două săptămâni, aceasta a fost găsită sfâşiată în propria casă, decesul survenind de mai mult timp. În vârstă de 93 de ani, femeia locuia singură şi era vizitată o dată la ceva timp de o noră de-a ei.

La ultima vizită, însă, femeia a găsit o imagine de coşmar. Toată casa era răvăşită, iar soacra ei era moartă, căzută sub masă, cu ambele picioare sfârtecate. În stare de şoc, aceasta a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă, care a constatat decesul, dar şi o echipă de criminalişti.

În cele din urmă, poliţiştii au solicitat efectuarea unei autopsii, iar medicii legişti au stabilit cauza morţii. „În urma efectuării autopsiei, s-a stabilit că persoana în cauză a decedat din cauze naturale, nefiind vorba de producerea unei fapte de natură penală”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Din câte se pare, casa a fost răvășită de propriii câini și alte animale sălbatice, care i-au mușcat picioarele timp de aproape o săptămână.

Deja ai votat!
se încarcă...