Drum județean blocat de viscol (video)

Un drum județean din Botoșani a fost închis circulației din cauza viscolului. Este vorba de drumul DJ 293 Dumeni- Hâvarna, care este blocat de vineri dimineaţă la orele 02,00 pe o porțiune de 11 km.

De asemenea, pe drumul național Săveni – Mihai Viteazu se circulă, cu excepția tirurilor. Pe acest drum, traficul este dirijat de poliție, iar pe porțiunea Mihai Viteazu – Ungureni se lucrează la deszăpezire.

Și pe DN 29 D Botosani- Ştefănesti se circulă în conditii de iarnă. Din cauza viscolului, trei utilaje de la drumuri au rămas înzăpezite. Județul Botoșani se află sub Cod galben de vânt, viscol și polei până pe 12 februarie, ora 18:00.

Până pe 15 februarie este, de asemenea, Cod galben de ger.

Pe lângă drumul Dumeni-Havârna, care a fost închis circulației încă de vineri de la orele 2.00, mai este blocat și DJ 294 A – Avrameni – Mitoc. De asemenea, DN 29, intre Mihai Viteazu și Ungureni, este blocat parțial și se circula în condiții de iarna și DJ 294 a fost blocat spre comuna Dangeni. În zonă se acționează cu un echipaj al Poliției rutiere și două patrule de ordine publica.

Și în zonele Durnești, Dobirceni, Mihălășeni, Manoleasa, Ripiceni, Santa Mare și Românești se circulă îngreunat în condiții de iarnă. Utilaje de deszăpezire sunt prezente pe DN29D (Stefanesti-Botosani) și pe DN24C (Santa Mare- Stefanesti- Manoleasa). Se acționează cu trei echipaje de poliție cu trei autospeciale.

De asemenea, drumurile DJ 293 Havarna – Mileanca – Codreni – Putureni – Ghireni, DJ 298 Darabani – Mileanca, DJ 293A Viisoara – Cotusca sunt inzepezite, iar pe restul drumurilor naționale și județene se circula în condiții de iarna.

Deja ai votat!