joi, februarie 9, 2023
AcasăLocalDrum județean blocat de viscol (video)

Drum județean blocat de viscol (video)

Un drum județean din Botoșani a fost închis circulației din cauza viscolului. Este vorba de drumul DJ 293 Dumeni- Hâvarna, care este blocat de vineri dimineaţă la orele 02,00 pe o porțiune de 11 km.

De asemenea, pe drumul național Săveni – Mihai Viteazu se circulă, cu excepția tirurilor. Pe acest drum, traficul este dirijat de poliție, iar pe porțiunea Mihai Viteazu – Ungureni se lucrează la deszăpezire.

Și pe DN 29 D Botosani- Ştefănesti se circulă în conditii de iarnă. Din cauza viscolului, trei utilaje de la drumuri au rămas înzăpezite. Județul Botoșani se află sub Cod galben de vânt, viscol și polei până pe 12 februarie, ora 18:00.

Până pe 15 februarie este, de asemenea, Cod galben de ger.

Pe lângă drumul Dumeni-Havârna, care a fost închis circulației încă de vineri de la orele 2.00, mai este blocat și DJ 294 A – Avrameni – Mitoc. De asemenea, DN 29, intre Mihai Viteazu și Ungureni, este blocat parțial și se circula în condiții de iarna și DJ 294 a fost blocat spre comuna Dangeni. În zonă se acționează cu un echipaj al Poliției rutiere și două patrule de ordine publica.

Și în zonele Durnești, Dobirceni, Mihălășeni, Manoleasa, Ripiceni, Santa Mare și Românești se circulă îngreunat în condiții de iarnă. Utilaje de deszăpezire sunt prezente pe DN29D (Stefanesti-Botosani) și pe DN24C (Santa Mare- Stefanesti- Manoleasa). Se acționează cu trei echipaje de poliție cu trei autospeciale.

De asemenea, drumurile DJ 293 Havarna – Mileanca – Codreni – Putureni – Ghireni, DJ 298 Darabani – Mileanca, DJ 293A Viisoara – Cotusca sunt inzepezite, iar pe restul drumurilor naționale și județene se circula în condiții de iarna.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
-5.5 ° C
-5.4 °
-7.3 °
79 %
1.7kmh
9 %
joi
-2 °
vin
-1 °
sâm
1 °
Dum
1 °
lun
1 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Ei, parcă s-a mai înseninat.

EDITORIAL

Ultimele zile au fost pline de evenimente nefericite, dar care au picat cum nu se poate mai bine pentru aleși. Urmările cutremurului din Turcia...

GÂNDUL ZILEI

Românii, glumeți fiind Găsit-au un nou colind: Galbenă gutuie, Interzisă-n UE... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...