La un pas de moarte într-un taxi (video)

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Botoşani, a fost preluat în comă dintr-un taxi exact când a ajuns la destinaţie. Acesta s-a urcat în taxi şi a cerut să fie transportat într-un cartier din zona gării din Botoşani. Când a ajuns la destinaţie, însă, taximetristul a observat că pasagerul era inconştient. În acest context şoferul a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp două ambulanţe, dintre care una cu medic.

Cadrele medicale au realizat că bărbatul era în comă hipoglicemică, fiind în pericol de a-şi pierde viaţa dacă nu se intervenea imediat. „Viaţa îi era într-un pericol iminent dacă nu se intervenea de urgenţă. A fost aplicat tratamentul specific chiar în taxi, după care pacientul a fost preluat în ambulanţă, stabilizat şi transportat la Urgenţe”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Bărbatul a fost ulterior preluat de medicii de la Urgenţe, iar după câteva ore de supraveghere medicală a putut fi externat la domiciliu.

Deja ai votat!