Schimbări la nivelul conducerii Modern Calor

0

Modern Calor, societate aflată în subordinea Consiliului Municipal, se află în plin proces de reorganizare a structurii de conducere. Contractul de mandat al membrilor Consiliului de Administraţie, structură formată din cinci membri, se va încheia pe 9 martie 2021. Din această structură mai fac însă parte trei administratori respectiv Constantin Doru (propus recent de conducerea Consiliului Judeţean la conducerea Nova Apaserv, dar care a pierdut la voturi în faţa liberalului Gabriel Cârlan), Simion Drelciuc (fost director al Urban Serv) şi Constantin Zărnescu (fost angajat al Urban Serv). Doi administratori, Cristian Nistor şi Constantin Deleanu, au demisionat din CA. Cristian Nistor a fost ales consilier judeţean PSD şi, mai nou, a fost numit administratorul judeţului, în timp ce Constantin Deleanu a fost numit de către conducerea CJ director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA”.

Consiliul de Administraţie s-a întrunit pe 10 februarie şi a prelungit contractul de mandat al directorului Florin Sandu, pentru o perioadă de patru luni. O decizie similară nu a fost luată în cazul directorului economic, deoarece Denisia Agapie, cea care a deţinut funcţia până acum, s-a pensionat”, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Potrivit edilului, în perioada următoare, va fi organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de director, respectiv director economic al Modern Calor. Totodată, va fi demarată şi procedura de selecţie a noilor membri ai Consiliului de Administraţie.

Aşteptăm ca la aceste concursuri să se înscrie cât mai mulţi candidaţi, să nu avem discuţii după aceea”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Deja ai votat!
se încarcă...