spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTHoți de mașini săltați cu mascații

Hoți de mașini săltați cu mascații

La data de 13 februarie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a trei tineri, unul de 23 si doi de 17 ani, din județul Iași, cercetați sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia in noaptea de 02/03 februarie 2021, ar fi pătruns fără drept în curțile a două locuințe, din orașul Flămânzi și ar fi sustras din prima curte un autoturism, iar în cea de a doua se afla un alt autoturism din interiorul căruia ar fi sustras un lănțișor cu pandativ, din metal prețios.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 06 februarie a.c., a fost identificat autoturismul sustras, staționat, pe o strada din comuna Strunga, județul Iași.

La data de 12 februarie a.c., au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor trei tineri.

În urma efectuării perchezițiilor, la locuința unuia dintre tineri a fost identificat, îngropat în solul din curte, lănțișorul cu pandativ reclamat ca fiind sustras.

Sume de bani şi autoturisme confiscate de poliţişti

De asemenea, asupra unui dintre tineri a fost identificată suma de 4600 de lei, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, unul dintre tinerii bănuiți de comiterea faptelor a predat polițiștilor cheia unui autoturism marca Land Rover Freelander, care era sustras din data de 10.02.a.c. de pe raza județului Galați.

Autoturismul a fost identificat și ridicat de polițiști, la aceeași dată, în orașul Târgu Frumos.

„Cei trei tineri au fost conduși la sediul poliției în baza unor mandate de aducere, iar ulterior față de aceștia s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Activitățile au fost realizate în colaborare cu Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Iași, precum și cu sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Botoșani și a Direcției de Operațiuni Speciale Botoșani”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...