Gabriel Tanasă, directorul Urban Serv: „Îi rog pe botoşăneni să sune la dispeceratul nostru”

În ultimele zile, muncitorii şi utilajele Urban Serv au intervenit în municipiul Botoşani, programul fiind impus de acest episod de iarnă severă. “Am fost feriţi de viscolul din județ, dar am acţionat pentru combaterea fenomenului de polei. Utilajele Urban Serv au fost pe străzi, iar dispecerii au coordonat şi monitorizat în timp real activitatea acestora”, a declarat Gabriel Tanasă, director general al Urban Serv.

Potrivit oficialului, în perioada 11 – 14 februarie s-au folosit în activitatea de deszăpezire 106 de tone de sare, 2,9 tone clorură de calciu, 2,49 tone de material antiderapant (nisip cu sare, folosit în principal pe străzile nemodernizate).

Gabriel Tanasă a precizat că 86 de angajaţi ai societăţii au intervenit pe unele străzi, alei şi trotuare pentru înlăturarea gheţii. Totodată, la comanda conducerii primăriei, se cară zăpada din zonele centrale ale oraşului. Zăpada este transportată pe o platformă amenajată de municipalitate în zona Oborului.

Botoşănenii pot solicita intervenţia muncitorilor şi utilajelor Urban Serv sunând la dispeceratul unităţii, la numărul 0747.081.027. “Am primit câteva sesizări în ultimele zile şi am acţionat imediat în zonele indicate de botoşănenii care ne-au sunat. Este clar că nu putem acoperi întreg oraşul în acelaşi timp, de aceea, îi rog pe botoşănenii care au probleme în zona unde locuiesc să sune la dispeceratul nostru şi îi asigurăm că vom interveni de urgenţă”, a concluzionat Gabriel Tanasă.

În continuare, activitatea muncitorilor şi utilajelor Urban Serv este îngreunată de maşinile parcate pe străzi şi trotuare.

Deja ai votat!