Municipalitatea distribuie pachete cu produse alimentare şi de igienă

Pe 11 februarie, municipalitatea botoşăneană a demarat campania de distribuire a produselor alimentare şi produselor de igienă asigurate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), 2018 – 2021. Aceste produse sunt distribuite persoanelor singure şi familiilor care primesc ajutor social de la stat, dar şi familiilor care beneficiază de alocaţie de susţinere. Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Botoşani a anunţat că aceste produse vor fi distribuite până pe 5 martie.

Beneficiarii trebuie să se prezinte la Incubatorul de afaceri, aflat pe Calea Naţională, numărul 144, programul fiind de la 9:00 la 15:00. Produsele sunt distribuite de către funcţionari din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, ajutaţi de poliţişti locali.

În cazul în care, după 5 martie vor mai exista stocuri de produse alimentare, acestea vor fi acordate persoanelor cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii. Astfel, persoanele cu handicap grav şi accentuat sunt aşteptate la Incubatorul de afaceri în perioada 8 – 31 martie.

Produsele sunt ridicate de către titulari sau reprezentanţii legali, în baza actelor de identitate. Persoanele cu handicap trebuie să prezinte şi certificatul de încadrare în grad de handicap (original şi copie).

Deja ai votat!